A Cool Login System With PHP MySQL & jQuery | Tutorialzine demo

Dobrodošli na sajt UNKS

Ovaj deo prezentacije namenjen je članovima udruženja

Member Login

srb | eng
06 /04/2017

Mitan oil novi član Udruženja naftnih kompanija Srbije

Kompanija Mitan oil d.o.o. Beograd, vlasnik jednog od najsavremenijih skladišta za derivate nafte u zemlji postala je novi član Udruženja naftnih kompanija Srbije (UNKS). U skladištu u Smederevu, koje je počelo sa radom 2013. godine, od nedavno, nakon prelaska u stopostotno vlasništvo Mitan oila, gotovo da je udvostručen kapacitet za smeštaj derivata nafte. Proširena je i izgrađena nova infrastruktura koja je u funkciji zaštite od požara i zaštite životne sredine, a prvobitni rezervoarski prostor od 25.000 m3, od pre nedelju dana je uvećan za četiri nova rezervoara, kapaciteta od po 5.000 m3.

Udruženje naftnih kompanija Srbije  sada broji deset članova, respektabilnih eneregetskih subjekata na domaćem tržištu. Punopravni članovi su kompanije:  Lukoil Srbija, OMV Srbija, EKO Serbia, MOL Serbia, Naftachem, Standard gas, Euro petrol i Euro gas, VML Energy i Mitan oil, dok je Naftna idustrija Srbije u statusu posmatrača.

Od samog osnivanja, aktivnosti UNKS-a su usmerene ka unapređenju uslova poslovanja na srpskom tržištu nafte i derivata nafte, kako bi ravnopravno tržišno nadmetanje, oslobođeno nepotrebnih opterećenja bilo osnovni pokretač razvoja, što je u interesu i potrošača i države i samih članova Udruženja.